PERHATIAN!!!

Kami akan mula menjual belut pada 31.5.08 pada harga rm16 sekilo.kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan bekalan, bolelah hubungi nombor2 bertuah dibawah..TQ :-)

Contact Number

Untuk keterangan lanjut pasal lintah, kursus, tawar harga, tanya bekalan, bolelah contact nombor-nombor di bawah.

012 5040 300 - Ijat
013 266 8660 - Ijat
012 229 5141 - Fairuz
013 328 1834 - Fairuz
aush_se7en@yahoo.com

Wednesday, July 2, 2008

Pembukaan Kolam Baru

Kitorang dah tambah 4 lagi kolam dengan kelahiran anak kolam yang baru bersalin. Jadi dengan pertambahan ini, kitorang dapat memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat. Kepada mereka-mereka yang nak membeli, jangan segan-segan, boleh contact nombor-nombor diatas. Stok dijamin ada..

2 comments:

ezzah_nurul said...

tahniah di atas pembukaan kolam baru...aku dah gi tengok kolam2 kat kampung gebok ni...luas dan paling penting...bersih...semua tersusun dengan teratur...
lintah2 diasingkan mengikut ciri2 yang tertentu...memang semuanya under good inspection....mmg nmpak buat research...
tahniah buat ijat...
kepada sesaper yang berminat nak mulakan perternakan lintah ni...aku nasihatkan datang jenguk kat tempat ni...gerenti korang tak rugi...cumer hati kene mau ikhlas la...niat kne betul...heehee
aku mmg support ah LINTAHSEGAR ni...

Azrul said...

Salam,
saya baru je buat blog utk ushawan ternak lintah dan minat saya. Jemput le ke blog saya, terima kasih juga atas maklumat sdr kat sini ...Nnt akan dtg baru saya cite pesal lintah, tapi saya baru lg menternaknyer... harap dapat bantu saya ...

Related Posts with Thumbnails